De nr. 1 supermarkt in de regio

Je kan tegenwoordig heel wat supermarkten vinden in je gemeente. Grotere en kleinere, maar er is altijd één supermarkt waar je heen blijft gaan. Dat doe je niet alleen voor de producten, dat doe je voor de totaalbeleving. AD Delhaize Heist speelt al jarenlang in op een totaalconcept. Daarom willen ze vooral nieuwe klanten aantrekken om naar hun ruime en vernieuwde winkel in Knokke-Heist te komen. Om de boodschap te versterken kwamen ze bij The List Media terecht.

01

Facebook marketing

02

Instagram marketing

03

Ads via social media

Lokale samenwerkingen gaan uitspelen

Een prachtige ruime winkel, verse en lokale producten, talrijke acties, etc. De troeven lopen alleen maar op bij AD Delhaize Heist. We zetten dan ook sterk in op al deze sterktepunten in de online campagnes die we verspreiden via Facebook en Instagram en organiseren regelmatig acties waarbij klanten in de prijzen kunnen vallen. Hierdoor stijgen de volgers van de pagina’s aanzienlijk en bereiken we telkens nieuwe doelgroepen met de winkel in Knokke-Heist. We merken dan ook een aanzienlijke groei aan mensen die de acties actief volgen en zo op de hoogte blijven van de nieuwigheden in hun supermarkt. Ook niet-klanten ontdekken zo ook voor het eerst AD Delhaize Heist en komen er eens om hun boodschappen. Vaak blijven zij dan ook komen gezien het ruime aanbod en de fijne shopbeleving.

Contacteer ons

Laat ons gerust weten waar wij u kunnen helpen! Een op maat gemaakte oplossing of enkel een klein vraagje? U kan ons vrijblijvend contacteren via onderstaand contactformulier.