Watertanden bij de nieuwe website van Bon-Apart

Bon-Apart catering is de uitgelezen partner voor privéfeesten, bedrijfsevenementen en home cooking. Enkele maanden geleden kwamen ze bij The List Media terecht om hun website een heuse upgrade te geven. Ze wouden hun website net als hun heerlijke gerechtjes naar een hoger niveau tillen. We bouwden de website op volgens hun diensten en lieten de beelden het werk doen. Neem alvast een kijkje en ga net als ons watertanden van hun heerlijke creaties.

01

Branding & huisstijl

02

Website

03

Print design

De creatie van een nieuwe huisstijl

Bij het bouwen van hun nieuwe website stoten we plots op een nieuwe huisstijl. Bon-Apart is de laatste jaren sterk gegroeid en focuste zich op hetgeen waar ze sterk in zijn – namelijk het creëren van heerlijke gerechten en unieke evenementen. De huisstijl was nog niet volledig bepaald en werd niet overal doorgetrokken. We beslisten deze op te frissen en de nieuwe huisstijl door te trekken in hun offertes en e-mailhandtekeningen?

Less is more

Moet een website een overaanbod aan informatie hebben? Absoluut niet. In diverse sectoren spreken de beelden voor zich. Ook bij Bon-Apart laten we de beelden het werk doen. De website geeft een mooi overzicht van hun diensten en zorgt vlot voor leads die via het contactformulier in de mailbox van Bon-Apart terecht komen. Mission completed – aldus The List Media.

Contact us

Let us know how we can help you! A tailor-made solution or a question without any obligations? You can reach us through this contact form.