Casa Nova is gespecialiseerd in het sneller verkopen van uw vastgoed! Hoe doen ze dat? Ze verhuren complete interieurs om projecten opnieuw aantrekkelijk, gezellig en klassevol in te richten. Het begrip vastgoedstyling is nog in volle groei in België. Om het proces wat te versnellen, kwam Barbara van Casa Nova terecht bij The List Media.

01

Social media management

02

Ads via social media

03

Personal branding

Wat is nu het effect van social media?

Barbara stond in eerste instantie wat sceptisch tegenover het uitbesteden van haar social media campagnes, maar besloot toch om met ons in zee te gaan. Zo werken we vandaag aan haar Facebook & Instagram campagnes en haar personal brand op LinkedIn. Na een eerste maand waren er meteen duidelijke resultaten. Het engagement op haar social media begon sterk te groeien. De term vastgoedstyling werd bij meer en meer mensen bekend en de eerste leads begonnen door te stromen.

Vandaag blijven de leads doorstromen en blijven we een groei op de sociale kanalen waarnemen. De campagnes worden telkens geoptimaliseerd en maandelijks brainstormen we samen met het team van Casa Nova om de volgende maand sterk in te zetten.


Benieuwd naar enkele projecten van Casa Nova Vastgoedstyling?

Contact us

Let us know how we can help you! A tailor-made solution or a question without any obligations? You can reach us through this contact form.