Wegdromen aan de spaanse kust

Immo Colpin verkoopt projecten in Marbella en Moraira. Met ruim 27 jaar ervaring als vastgoedmakelaar in Knokke-Heist koos creëerde Pierre een grote passie voor vastgoed. Het was na zijn vakantie in Marbella dat hij zijn hart verloor aan de bijzonder streek en de Spaanse zon. Hij specialiseerde zich inmiddels in unieke Spaanse nieuwbouwprojecten. Om de projecten in de markt te zetten koos Pierre voor The List Media inzake het online verhaal.

01

Facebook marketing

02

Ads via social media

03

Social media management

Social media in de vastgoedsector, werkt het?

Projecten verkopen via Facebook, het klinkt te gek voor woorden. Meer nog, het werkt. Door doelgerichte advertenties en call-to-actions naar de website ontdekt onze doelgroep de portfolio van Immo Colpin. Ze kunnen via de website hun gegevens nalaten en meer informatie verkrijgen via een brochure. Bij interesse gaat het team van Immo Colpin aan de slag. Zij zorgen voor een betrouwbare en unieke service en maken het plaatje rond. Teamwork makes the dream work!

Contact us

Let us know how we can help you! A tailor-made solution or a question without any obligations? You can reach us through this contact form.