Bij ’t Werftje kom je al jarenlang bij Mike, Herlinde en sinds kort ook Eli terecht voor de beste garnaalkroketten aan de kust, een frisse pint en heerlijke zeevruchten. 2 jaar geleden onderging ’t Werftje een volledige metamorfose en ook de social media en website waren klaar om deze metamorfose door te maken. We creëerden voor hun een prachtige website waar je letterlijk het water van in de mond krijgt. Daarnaast onderhouden we hun Facebook campagnes die maand na maand meer mensen bereiken.

01

Website

02

Facebook marketing

03

Facebook advertising

Ga je door Facebook effectief meer verkopen?

In het begin stonden ze bij ’t Werftje wat sceptisch tegenover Facebook, maar al snel kwam er daar verandering in. Door het posten van diverse suggesties, prijzen, de wijnkelder, de cateringmogelijkheden, etc. merkten we al snel dat de mensen actief gingen vragen naar deze zaken in de zaak van Mike, Herlinde en Eli. Als we dan polsen hoe ze bij ons terecht kwamen, dan bevestigen velen dat ze de campagnes op Facebook zagen verschijnen.

Daar in dat kleine café aan de haven

Dat ’t Werftje een trekpleister is, dat wisten we al langer, maar als we kijken naar de dagelijkse sitebezoeken en de interactie op Facebook zijn we echt onder de indruk. Het verhaal rond ’t Werftje leeft en reden te meer om nog meer en meer in te spelen op social media en daarnaast een duidelijke website te hebben die alle vragen van de bezoekers beantwoord.

Contacteer ons

Laat ons gerust weten waar wij u kunnen helpen! Een op maat gemaakte oplossing of enkel een klein vraagje? U kan ons vrijblijvend contacteren via onderstaand contactformulier.